Обручка - це не тільки символ шлюбу, але і знак довіри, любові і вірності. Однак просто надіти кільце на палець другої половинки недостатньо, адже існує безліч прикмет, пов'язаних з цим атрибутом, дотримуючись яких можна залучити щастя в сімейне життя.

Перш за все потрібно пам'ятати, що кільця нареченого і нареченої не повинні відрізнятися. Буває, що кільце нареченої роблять трохи товщі, ніж кільце нареченого. Вважається, що це може перешкодити гармонії сімейних відносин.

Читайте Знай в Google News!

Не можна нікому давати приміряти обручку ні до, ні після весілля. Вважається, що таким чином людина віддає сімейне щастя і приносить в життя скандали. Якщо все ж відмовити в примірці кільця не вдалося, його не можна пере6давать з рук в руки, а краще покласти на якусь поверхню.

Також потрібно уважно поставитися до вибору кілець, адже існує дуже багато варіантів цієї прикраси. Однак, на роль обручок, найкраще підходять звичайні гладкі кільця. Вважається, що у власників таких кілець сімейне життя буде гладким і спокійним.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Якщо хочеться вибрати кільця з малюнком, то перевагу потрібно віддавати візерункам з плавних ліній. Тоді сімейне життя також буде плавним.

Не можна вибирати кільця з двох або більше різних видів золота - це погана прикмета. Кажуть, що пара не буде чесна один з одним до кінця.

Згідно з традицією кільця повинен купувати наречений. Перед тим, як вони потраплять в будинок потрібно тричі вимовити: "На довге і щасливе життя. Амінь!".

Якщо так трапиться, що кільце загубиться, необхідно зробити його точну копію якомога швидше, не пізніше, ніж через тиждень.

Також не можна кидати кільце, особливо під час сварки, як це часто буває. Не можна так поводитися з талісманом, який покликаний зберігати благополуччя у вашому сімейному житті.

весілля, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи склали любовний гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.uа", весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулося

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя прожило разом 65 років і відкрило секрет любові