Мешканці будинку У Франківську скаржаться на діяльність бару. Про це розповіли на засіданні сесії міської ради 21 серпня.

Повідомляється, що до місцевих депутатів звернулася франківчанка Мар'яна Штрих по поволду діяльності бару "ГОСТ" по вулиці Леся Курбаса і площі Міцкевича.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що вище зазначений заклад працює в пізній час, чим порушує спокій місцевих жителів і створює різні незручності.

"Вони нам докучають. Зараз активна робота їх літника починається о 22:00. Тому, в той час, коли бар вже повинен був би закриватися, він тільки починає працювати. Люди, які живуть над ним, це в основному літні люди. Ми поліцію викликаємо щодня, правоохоронці вже знають нас особисто. Поліція каже їм закриватися, але як тільки їде від них, то все починається заново" - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

бар ГОСТ, фото: Галка

У зв'язку з цим мешканці будинку попросили у політиків заборонити роботу літнього майданчика бару.

Голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відреагував на це зауваження і сказав, що власникам бару необхідно скасувати дозвіл на роботу літнього майданчика щоб він вів цивілізовану діяльність.

бар ГОСТ, фото: Галка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові компанія влаштувала наливайку під носом у копів

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті "собачий хор" тероризує городян ночами

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі зносять наливайки, пияцтву-бій