У Рівному медики боялися забрати тіло жінки з під'їзду. Про це розповіли в репортажі телеканалу "Рівне 1".

Повідомляється, що в Рівному, в житловому будинку по вулиці Соборній тіло 71-річної пенсіонерки пролежало в під'їзді 5 годин. Медики боялися доставити його в морг через підозру на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Син загиблої розповів, що того дня пенсіонерці стало погано.

"Говорила не так вже, я її не розумів і у неї була одна сторона стягнута. Я подзвонив до лікаря, кажу: "Я так підозрюю, що у неї інсульт". Вона мені каже: "Ти що, доктор?""- розповів син загиблої, Олег.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

син загиблої, Олег, кадр з репортажу Рівне 1

Після цього приїхала швидка допомога, яка спробувала відвезти тіло жінки, але щось пішло не так.

"Приблизно о 13: 00 приїхала швидка. Через хвилин напевно 15, її винесли в швидку, поклали і буквально через хвилину-дві її винесли зі швидкої назад і поклали в під'їзд" - розповіла сусідка загиблої.

Тіло пенсіонерки пролежало в під'їзді 5 годин. Причиною такої поведінки медиків стала підозра на коронавірус. Такий же діагноз в довідці написала і Сімейний лікар. Коментувати цю ситуацію вона відмовилася.

тіло пенсіонерки, Олег, кадр з репортажу Рівне 1

Син загиблої такий діагноз виключає, оскільки вона весь цей час перебувала вдома і не виходила на вулицю.

В результаті родичі занесли тіло назад в квартиру. Пізніше прийшов аналіз на коронавірус, який був негативним. У довідці про смерть зазначено, що пенсіонерка померла від хронічної судинної недостатності.

Зараз син загиблої спілкується з адвокатами і бажає покарати винних.

Боялися ковід: у Рівному мертва жінка 5 годин пролежала у під'їзді

У Рівному мертва жінка з підозрою на ковід, кілька годин пролежала у під'їзді. На гарячу лінію телеканалу Рівне 1 зателефонував син покійної. Розповів, що його матері стало зле. Рідні викликали швидку. Втім врятувати рівнянку бригада не встигла. Пенсіонерка померла при транспортуванні у автомобіль. Її вже мертвою, медики залишили біля сходової клітки у під'їзді, де тіло пролежало біля 5 годин.

Geplaatst door Телеканал "Рівне 1" op Woensdag 19 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що псевдо-медики пропонували харків'янам пройти тест на китайський вірус на лавочці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях лікар жорстко проїхався по слугах Зеленського через карантин.

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянка померла під ножем медиків, рідні підозрюють недобре.