На Франківщині маршрутник висадив священика посеред дороги за зауваження. Про це святий отець Роман Винник розповів на совій сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 12 серпня священик Роман Винник їхав додому з Івано-Франківська. По дорозі він сів у маршрутку, яка перевозила туристів з Одеси. У салоні дуже голосно грала російська поп-музика і шансон. У зв'язку з цим священик зробив водієві зауваження, за що і поплатився.

Читайте Знай в Google News!

Водій і пасажири облаяли священика і зняли його на відео, потім отця Романа вигнали з автобуса і йому довелося добиратися додому своїми силами. На жаль у священика розрядився телефон і він не зміг зняти те, що відбувається не відео.

"Дорогі друзі! Сьогодні приїхав додому дуже пізно (((з Івано-Франківська. Ніколи не міг би подумати, що за те що дав зауваження водієві за те, що в бусі грає російська попса мене вигнали з автобуса і я вийшов в Калуші в с. Вістова звідти дістався завдяки добрим людям додому. Жах....де ми живемо. Калуш, де музей Степану Бандері...люди схаменіться."- написав Роман Винник

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Отець Роман дуже здивований такій поведінці людей, адже зараз в країні йде війна з російськими окупантами і патріотам доводиться дуже важко.

"Просто представив як важко патріотам на сході чи в центрі України. З нами Бог і Україна."- додав Роман Винник.

Повідомлення Романа Винника: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український священик згасає від раку і молиться під крапельницями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грабіжник жорстоко відплатив тернопільському священику за добро.

Також, "Знай.uа" писав, що Львівщина прощається з молодим священиком.