На Прикарпатті чоловік взяв у заручники жінку та двох дітей. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 17 серпня, близько 156:00 до поліції Калуша надійшло повідомлення про те, що у Войнилові чоловік взяв у заручники дружину і двох дітей.

Читайте Знай в Google News!

Правоохоронці встановили, що пара перебуває в розлученні і 29-річний чоловік забрав своїх двох дітей 7 і 9 років додому від родичів. Пізніше про це дізналася його 30-річна ексдружина, яка відразу ж зателефонувала в поліцію, проте не дочекалася приїзду патруля і сама вирушила в будинок колишнього чоловіка.

Жінка намагалася самостійно забрати дітей у чоловіка. На цьому грунті у них стався конфлікт, в результаті якого чоловік закрив будинок і пригрозив жінці фізичною розправою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На місце події негайно вирушили правоохоронці. Операція із затримання чоловіка вів начальник управління поліції в області. Після двогодинних переговорів чоловік погодився відпустити жінку і одну дитину і в момент передачі заручників поліцейським вдалося його затримати.

Проти чоловіка відкрили кримінальну справу за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські Івано-Франківщини затримали чоловіка, який взяв у заручники жінку і двох дітей

Поліцейські Івано-Франківщини затримали чоловіка, який взяв у заручники жінку і двох дітей Після двогодинних перемовин із правоохоронцями зловмисник погодився відпустити жінку й одну дитину. Саме у цей момент його затримали поліцейські. Жінка і діти не постраждали, зараз вони у безпеці. Чоловіку загрожує до п`яти років позбавлення волі. Коментар начальника ГУНП в Івано-Франківській області Володимира Голубоша. #ifpolice #поліція #Прикарпаття

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Dinsdag 18 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маршрутник-нелегал взяв у "заручники" pапорожця

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові озвірілий маршрутник жорстоко знущається над пенсіонерами.

Також, "Знай.uа" писав, що під Тернополем залізничник спалився на нахабній крадіжці.