Сімейна пара з Харківщини прожила разом 70 років. Про це розповіли у виданні "Успішний Харків".

Повідомляється, що жителі села Артемівка Печенізького району Володимир і Євдокія Корнійки 28 Лютого відсвяткували пам'ятну дату — 70 років їхнього спільного життя. Таким міцним і довгим шлюбом в районі більше ніхто не може похвалитися.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Іванович народився 19 липня 1929 року, а Євдокия Михайліна — 13 листопада 1930-го. Жінка постійно працювала і переходила з одного місця на інше, а чоловік був механізатором і шофером.

Сестра Євдокії Валентита Жадан розповіла, що у її родички з Володимиром сталася любов з першого погляду. Чоловік закохався в неї, як тільки побачив, вона теж відповіла взаємністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вона насправді красивою була і подобалася багатьом хлопцям. Також вона дуже добре вчилася, і їй пророкували кар'єру вчителя. Дуже вмовляли не залишати школу, але вона вчинила по-іншому" - додала Валентина Жадан.

Так, в 19 років Євдокія кинула навчання і вийшла заміж. З того моменту пара ніколи не розлучалася. За цей час у пари народилося троє дітей, сім онуків і десять правнуків.

Зараз Євдокія прикута до ліжка а Володимир доглядає за нею.

Євдокія і Володимир Корнійки, фото з особистих архівів: успішний Харків

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 65 років разом: пара українців відзначили "залізне" весілля і поділилися безцінним секретом

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом молода пара "усиновила" незвичайних малюків

Також, "Знай.uа" писав, що Влад Яма з дружиною трепетно відсвяткували 13-ту річницю