Скульптор з Франківська створив іграшкового Руслана Марцінківа. Про це він розповів на своїй сторінка у соцмережі Facebook.

Скульптор з Франківська Богдан Савлюк відомий тим, що створює карикатурні іграшки з полімерної глини. В них досить часто можна впізнати знаменитостей і історично значущих особистостей.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу він звернув увагу на мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа і створив його іграшкову копію. Фігурка являє собою карикатурного Марцінківа, який зображений в образі римського імператора. Він має спортивну статуру і напівоголений торс, який прикриває невелика накидка блакитного кольору з гербом України.

Вираз обличчя фігурки дуже доброзичливий. На правому плечі у іграшкового Марцінківа знаходиться фрагмент обладунку, і цією ж рукою він показує три пальці — неофіційний символ партії "Свобода". Також на грудях у нього можна помітити дві англійські літери "IF".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фігурка Руслана Марцінківа, фото: Facebook Богдан Савлюк

“Цікаво, хто цього року складе конкуренцію імператору? Чи зможуть ЗЕлені плебеї переплюнути солідарних патриціїв? Що це ЗА новий легіон коломойського легата і, чи зможе він нашкодити Свободі міста?"- написав Богдан Савлюк.

Публікація Богдана Савлюка, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий пообіцяв львів'янам нові дороги перед виборами і натиснув на жалість

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЗМІ розповіли, як Кличко "віджав" будівлю в центрі Києва

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян притиснуть до стінки, мер Надал озвучив нові правила карантину