На Прикарпатті знову погіршиться погода. Про це розповіли на порталі ДСНС області.

Повідомляється, що сьогодні, 17 серпня на території Прикарпаття очікується виникнення небезпечних метеорологічних явищ.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з інформацією співробітників ДСНС, в найближчі кілька годин на території області та міста пройдуть грози з градом, які будуть супроводжуватися шквальним посиленням вітру зі швидкістю 15 — 20 метрів за секунду.

У ДСНС оголосили I рівень небезпеки-жовтий.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто зазначити, що рясні дощі можуть призвести до підвищення рівня води в річках, що в свою чергу призводить до формування місцевого стоку, який може бути небезпечним для жителів регіону.

Крім того, в гірській місцевості можуть формуватися зсуви, які здатні привести до сумних наслідків. Тому місцевим жителям і туристам рекомендується проявляти максимальну обережність і на час негоди утриматися від прогулянки по небезпечних місцях.

дощ в Івано-Франківську, кадр з репортажу каналу 402, ю зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що синоптик розповіла, що дощі 17 серпня в Україні дуже малоймовірні, але в прикарпатських областях можливі грози.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з понеділка, 17 серпня, столиця України потрапляє в так звану "жовту зону" коронавірусної небезпеки.

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому магнолії "зійшли з розуму" в середині серпня.