Вагітна школярка вже стала зіркою і готується народити дитину. Про це розповіли у виданні The Sun.

Повідомляється, що 13-річна школярка з Росії зізналася, що завагітніла від її залицяльника Івана, якому 10 років.

Дівчинку з її історією запросили на телебачення, після чого вона знайшла величезну популярність і набрала велику кількість підписників в соцмережах.

вагітна дівчинка з хлопчиком, фото: The Sun

Дитину вона вирішила залишити, проте у дівчинки з'явилася проблема - жодна клініка не погоджується прийняти у неї пологи.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вона розповіла, що в її рідному місті Желєзногорську лікарня відмовилася її приймати. Також відмову вона отримала і в пологовому будинку №6 столиці краю Красноярську, який знаходиться в 40 милях від її міста.

вагітна дівчинка, фото: The Sun

При цьому дівчинка не пояснила, чи були відмови пов'язані з її популярністю або зі складнощами, які можуть виникнути в процесі пологів. В даний момент вона знаходиться в в перинатальної клініці в Красноярську і готується до народження дитини.

Лікарі провели обстеження і розповіли, що ненароджена дитина вже має вагу 3,6 кг. Дівчинка сподівається, що пологи пройдуть без проблем, природним шляхом. Її мама вже підписала договір на екстрений кесарів розтин, якщо виникне така необхідність.

вагітна дівчинка, фото: The Sun

Не дивлячись на це, дівчинка не вважає, що не зробила помилку. Вона заявляє, що усвідомлює всі складнощі материнства в такі юні роки, проте сподівається, що зможе розвиватися і забезпечувати себе за допомогою соцмереж.

Нагадаємо, що Близнюки з утроби однієї матері виявилися чужими дітьми

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Луцьку немовля впало в кому після щеплення

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині небезпечні ласощі поклали під крапельниці вагітну жінку з дітьми.