Франківське СІЗО піде на продаж. Про це стало відомо з повідомлення міністра інфраструктури України Дениса Малюськи, яке він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в Україні починається великий "розпродаж в'язниць". За словами Дениса Малюськи даний крок допоможе створити нові виправні установи у віддалених районах міст і звільнити великі ділянки землі в центральних районах.

Міністр вважає, що ділянки, на яких розташовані СІЗО представляють цінність для приватних інвесторів, оскільки створюють можливість отримати територію для забудови в центральних районах міст.

Він підкреслив, що перш за все отримані кошти будуть спрямовані на створення нових СІЗО в індустріальних районах міст. Потім туди переведуть ув'язнених і лише після цього Стара установа буде здаватися інвестору. За словами Малюськи, даний процес розрахований на 10 років.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В Україні таких установ 27 і деякі з них розташовані у великих містах, таких як Київ, Одеса та Львів. В Івано-Франківську це установа виконання покарань №12, яка розташована по вулиці Коновальця.

Публікація Дениса Малюськи: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому ув'язнений отримав "жирну" посилку з незвичайною начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", "тюремників" Лук'янівського СІЗО звинувачують у звірячих тортурах.

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом в'язницю пустять з молотка.