На Франківщині пішов з життя директор Долинської художньої школи. Про це розповів голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 10 серпня, вночі пішов з життя директор Долинської художньої школи Лаврів Олег Іванович.

Читайте Знай в Google News!

Олег Лаврів був дуже талановитим художником-пастелістом. Його картини знаходяться в безлічі установ в Україні та за кордоном.

Олег Лаврів, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Олег був веселої вдачі, мав прекрасне почуття гумору, був хорошим керівником, педагогом, хорошим батьком, люблячим дідусем і коханим чоловіком. Спочивай з Миром, дорогий друже Олег ... Пам'ять про Тебе завжди буде жити в наших серцях..."- написав Володимир Гаразд.

повідомлення Володимира Гаразда: Facebook

Також про смерть Олега Лавріва на своїй сторінці в Facebook написав і його син Тарас Лаврів.

Він висловив слова скорботи з приводу втрати батька і розповів, що художник залишив після себе двох дітей, люблячу дружину і шість онуків.

"Ти був для мене майже всім в дитинстві, ТАТО! Найближчим другом у дорослому житті! Ти в мене вірив завжди і найбільша для мене похвала - це твоя батько мій коханий. Тепер ти в раю з предками, я знаю!!!!!"- написав Тарас Лаврів.

повідомлення Тараса Лавріва: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові прощаються з легендарним комбатом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях помер директор Калинівського ринку.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі помер український Мічурін.