У Франківську водій автобуса некоректно повів себе по відношенню до пасажирки-інваліда. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що в редакцію видання звернулася мешканка Франківська Марта Пятничук. Жінка розповіла про інцидент, який стався в автобусі №22, на зупинці по вулиці Хоткевича.

Читайте Знай Google News!

"Я зайшла в автобус, показала посвідчення інваліда другої групи. Після чого водій в присутності пасажирів автобуса почав на мене кричати і обзивати нецензурними словами, виганяти з автобуса. Тоді чоловік, який йшов позаду мене, сплатив за мене і за себе проїзд – 12 грн. Але водій зухвало вирвав з моїх рук посвідчення і через передні двері викинув на тротуар", - розповіла жінка.

Після цього пасажири автобуса викликали співробітників поліції, які опитали потерпілу та свідків.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В патрульній поліції підтвердили факт звернення щодо цього інциденту. Правоохоронці повідомили, що вирушили на кінцеву зупинку автобуса, щоб не заважати рухові транспорту і провели з водієм профілактичну бесіду.

Відносно водія було складено адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Поліцейські затримали водія, фото: Прикарпаття Online

Голова Управління транспорту і зв'язку франківської міської ради Андрій Гиглюк повідомив, що стосовно даного водія буде проведена перевірка.

"Звичайно, будемо реагувати. Якщо факт підтвердиться, то перевізнику (Тов “Корида-Транс”) буде рекомендовано залучити цього водія до дисциплінарної відповідальності, а на самого перевізника, згідно з договором, буде накладено фінансову санкцію" - сказав Гиглюк

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські торгаші придумали хитрий метод бізнесу, копам не підкопатися.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Запоріжжі водій з бутербродом зупинив автобус з пасажирами заради обіду.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях в автобуси впустять тільки медиків і комунальників, у місті назріває бунт.