Франківчанам проведуть безкоштовний огляд родимих ​​плям. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Захід Шанс" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що обстеження шкіри франківчан відбудеться на базі мобільної амбулаторії завдяки співпраці БО "Захід Шанс" та косметологічної клініки "БРАСС".

Читайте Знай в Google News!

Основною метою буде огляд родимих ​​плям для виявлення груп ризику на виникнення меланоми.

"Обидві організації - клініка "БРАСС" та БО "Захід Шанс" вже традиційно проводять схожі заходи. Проте в цьому році через карантин не було можливості проводити обстеження в центрі, тому вирішили почати серію спільних соціальних безкоштовних виїзних консультацій в мобільній амбулаторії для груп ризику." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обстеження франківчан будуть проходити згідно з усіма умовами карантину, які встановив Кабінет міністрів.

Перше таке обстеження заплановано на 7 серпня 2020 року, в центрі Івано-Франківська, в мобільній амбулаторії "Захід Шанс" за адресою: Площа Ринок 18 (біля Ратуші) з 18.00 до 20.00.

"Нагадуємо, що також в цей час буде приймати лікар-психолог і традиційне тестування на ВІЛ та консультації соціальних працівників" - додали в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарні Львівської та Дніпропетровської областей отримали апарати ШВЛ від ДТЕК Ахметова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Львівщині китайський вірус зняв халат з легендарного медика.

Також, "Знай.ua" писав, що київські хірурги зробили неможливе, Україна аплодує стоячи.