Двійнятам з ДЦП потрібна допомога в лікуванні захворювання. Про це розповіла мама хлопчиків на сторінці допомоги дітям "Кошілеви - мама двійнят з ДЦП. Потрібна допомога" в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що самостійно лікує своїх дітей Ваню і Микиту 2013 року народження від ДЦП. Батько хлопчиків помер від запалення легенів, коли їм було всього по 3 місяці. Пізніше, в нещасному випадку загинула і мама жінки.

Читайте Знай в Google News!

"Я залишилася один на один з усіма цими моторошними проблемами, і мені одній доводиться боротися за здоров'я і подальше життя Вані і Микити!" - написала жінка.

Вона розповіла, що перші три місяці їй допомагав чоловік, потім вона самостійно лікувала дітей. Разом з дітьми жінка провела в лікарні 10 місяців, після чого почула страшний діагноз - ДЦП.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мама з двійнятами, фото: Facebook

Після цього вона зайнялася реабілітацією Вані і Микити і хлопчики вже роблять неплогані успіхи.

"У хлопчаків дуже хороші результати! З кожною реабілітацією зменшується м'язовий тонус, що дає дітям можливість збільшити обсяг рухів і уникнути контрактур і вивихів тазостегнових суглобів. Заняття на дрібну і велику моторику, розвивають дітей розумово і емоційно. Ваня з Микитою вже знають кольори і тварин, зараз вивчаємо алфавіт і цифри." - додала мама двійнят.

Хлопцям потрібні постійні заняття, однак жінка вже фінансово виснажена, оскільки оплачує все самостійно без будь-чиєї підтримки. У зв'язку з цим вона змушена просити допомоги у небайдужих людей щоб дати її дітям шанс на повноцінне майбутнє.

Повідомлення мами хлопчиків, скріншот: Facebook

Повідомлення мами хлопчиків, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що маленький Сашко з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян – йому діагностували лімфому Беркітта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.

Також Знай.uа писав, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку.