На Прикарпатті депутат сільської ради разом зі спільниками довгий час займалися нелегальною вирубкою лісів. Про це розповіли в прокуратурі Івано-Франківської області.

Слідство встановило, що, депутат сільської ради, який також працює майстром лісу, і двоє його спільників – лісничий і помічник сприяли незаконній вирубці дерев на території, яка була їм доручена. В результаті цих дій вони заподіяли шкоду державі на суму понад 1 млн 200 тис. грн..

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводили слідчі територіального управління ДБР, яке знаходиться у місті Львів, оперативне супроводження надавали співробітники управління СБУ в Івано-Франківській області.

У прокуратурі підкреслили, що у відповідності зі ст. 62 Конституції України, особа вважається невинною у вчиненні злочину і не може бути покарана до тих пір, поки його провина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Залишки вирубаних дерев на Прикарпатті, кадр з відео, фото ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Павло Блавацький, дослідник університету Монпельє, провів дослідження, в якому довели, що схильність до корупції і зайву вагу мають зв'язок між собою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", розлючені кияни готують Миколи Тищенка "законної розправу".

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі Новий міст знівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою.