У Франківську злива повалила дерева. Про це розповіли у виданні "Галка" посилаючись на повідомлення місцевих жителів у Telegram-каналі "ЧАТ-112".

Повідомляється, що сьогодні, 30 липня, близько 13:00 в Івано-Франківську пройшов сильний короткочасний дощ. При цьому, в районі вулиці Волошково-Промислової випав невеликий град. Стихія вирувала лише декілька хвилин, однак цього часу вистачило, щоб завдати збитків місту.

Так, місцеві жителі повідомили, що в результаті зливи і сильного вітру зламалася липа, яка знаходиться на пішохідній частині по вулиці Шевченка.

Крім того зламалося дерево на вулиці Ленкавського. Гілки дерева порвали лінії електропередач і впали на автомобілі.

У Франківську впало дерево, фото: Галка

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також зламалася і верба біля міського озера.

У Франківську впало дерево, фото: Галка

Крім цього стихія завдала пошкодження і а території області. Місцеві жителі повідомили, що в населеному пункті Опришівці, по вулиці Блавацького також зламалося дерево, яке впало на дорогу і перетворилося в перешкоду для водіїв.

Також є інформація про підтоплення дороги на Північному Бульварі і на вулиці Польовій.

У Франківську впало дерево, фото: Галка

Нагадаємо, що на популярному курорті Азовського моря Кирилівці два дні вирував потужний шторм. Він наробив чимало біди як відпочиваючим, так і місцевим жителям.

Як повідомляв портал "Знай.uа" потужний злива призвела до чергового підтоплення населених пунктів в Закарпатській області.

Також, "Знай.uа" писав, що за останні два дні в Ужгороді випала майже тижнева норма опадів. Найсильніша злива призвела до затоплення всього міста.