В будинках жителів Прикарпаття почали заводиться шершні. Про це повідомили на сайті управління ДСНС Івано-Франківської області.

29 липня у відділення управління ДСНС в місті Галич надійшло повідомлення про те, що в селі Залуква Галицького району, в житловому будинку було виявлено гніздо шершнів.

На місце виклику вирушили співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №3 міста Галич. По прибуттю вони виявили гніздо шершнів у вентиляційному каналі житлового будинку і успішно його ліквідували.

Гніздо Шершнів, фото: ДСНС Івано-Франківської області

Варто зазначити, що це не перший випадок появи шершнів у житловому будинку на Франківщині.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше в управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА повідомляли, що в селі Вовчинець агресивні комахи завели гніздо в житловому будинку по вулиці Героїв УПА.

6 червня за цією адресою вирушили співробітники рятувальної служби. По прибуттювони виявили гніздо шершнів на терасі будинку і провели заходи з його ліквідації.

На щастя комахи не встигли нікому нашкодити.

Нагадаємо, що в Дніпрі місцева жителька помітила комаху, схожу на бджолу, тільки в рази більше.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Чернівці атакували товпи зеленої гусениці. Про це розповідають місцеві жителі, які публікують у соціальних мережах фото і відео огидних "окупантів".

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в будинках запорожців з'явився "прибулець" родом з Азії. Комаха налякало місцевих жителів.