Франківчани матимуть змогу безкоштовно здійснювати пересадку в комунальному транспорті. Про це розповів мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків продовжує ознайомлювати франківчан з інструкцією використання безконтактної картки оплати проїзду в комунальному транспорті "Галка".

На цей раз голова Франківська опублікував інформацію про цікаву функцію картки, яка дозволить франківчанам здійснювати пересадку в комунальному транспорті.

Для цього необхідно лише скористатися карткою при посадці в транспорт. На перший раз з балансу спишеться вартість поїздки, на другий, після пересадки — проїзд буде безкоштовним.

Є лише одна умова — безкоштовна пересадка діє протягом півгодини після оплати проїзду картою "Галка".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Таким чином, протягом цього часу можна здійснювати пересадку нескінченну кількість разів. При цьому не має значення, який вид транспорту використовується. Так, можна пересісти з автобуса на тролейбус абсолютно безкоштовно.

"Головною перевагою використання транспортної карти "Галка" є можливість безкоштовної пересадки. Вам далеко добиратися але немає прямого маршруту?? Провалідували картку в тролейбусі ... і пересіли на комунальний автобус (або навпаки)!" - написав Руслан Марцінків.

Повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

До повідомлення він додав коротке відео з інструкцією, де пояснюється, як скористатися можливістю безкоштовної пересадки.

Використання "Галки" для пересадки

Можливість безкоштовної пересадки безумовно одна з головних переваг картки "Галка". Як правильно здійснити пересадку, щоб не виникало проблем з контролером дивіться у відеоінструкції.

Geplaatst door КП "Електроавтотранс" ІФ op Zaterdag 25 juli 2020

Нагадаємо, що дніпровська маршрутка перетворилася в лазню на колесах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівські маршрутники наплювали на карантин.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі відкривають новий маршрут.