Українка, яку облили кислотою, змогла повернутися до нормального життя. Про це розповіли у виданні "Факти".

У 2006 році, мешканку Василькова Тетяну Вороніну облив кислотою залицяльник Влад, яким вона відмовила. Хлопець довгий час намагався домогтися взаємності, але отримав відмову і після цього зважився на цей жахливий вчинок.

Увечері він почекав Тетяну і бризнув їй в обличчя сірчаною кислотою, яка також обпекла тіло дівчини. По приходу додому її мама не знала, що при таких опіках потрібно використовувати мило і почала змивати кислоту водою. В результаті опіку обличчя 18-річної дівчини було понівечене, а її життя перетворилося на кошмар.

Влад працював будівельником і поліція довго не могла його знайти. При цьому хлопець продовжував дзвонити Тані і стверджував, що любить її.

В результаті його все ж затримали і в квітні 2007 року він отримав вирок у вигляді 10 років позбавлення свободи. Влад плакав на засіданні суду, але своєї провини так і не визнав. Не дивлячись на це, Таню він так і не забув і писав їй навіть перебуваючи в ув'язненні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом Таня намагалася адаптуватися до нормального життя, вона отримала вищу освіту і змінювала різні роботи. У 2016 році вона стала учасницею програми "Поверніть мені красу" на каналі "1+1", де дівчину повернули у нормальний стан.

"На проекті з мене зробили красуню. Операціями керував знаменитий український пластичний хірург Ростислав Валіхновський. Лікар від Бога… Потім він ще за свій рахунок відправив трьох учасниць лікуватися до санаторію з радоновими ваннами" - розповіла Таня.

Одного разу, прогулюючись в Василькові, Таня зустріла Влада. Він її не впізнав, але дівчина відмінно запам'ятала його обличчя. Однак вона згадала, що радив їй психолог з яким вона працювала і пробачила Влада.

Пізніше Тані на шляху зустрівся чоловік на ім'я Андрій, який після кількох зустрічей зробив їй пропозицію. Зараз дівчині 32 роки і вона щаслива, до того ж вони з чоловіком думають про дітей.

Таня і Андрій, фото: Факти

Нагадаємо, що в Дніпрі бійка малоліток закінчилася лікарнею.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині схопили мучителя беззахисне кошеня.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі горе-мати відмовилася від шостого дитини.