Марцінків вважає суддівство щодо футбольного клубу "Прикарпаття" не чесним. Про це розповіли у виданні "Трибуна" посилаючись на промову мера Франківська.

Марцінків заявив, що у матчі "Прикарпаття" - "Інгулець" суддя робив все можливе для програшу франківської команди.

"Спочатку вигадав червону картку, хоча наш футболіст не симулював, а потім призначив у компенсований час" - сказав Марцінків.

Крім того мер Франківська згадав неоднозначну ситуацію в кінці першого тайму. На його думку, в цьому моменті був відвертий фол і суддя повинен був призначити пенальті у ворота господарів.

"І це бачили всі. Тим більше, матч транслювався в прямому ефірі, наживо зустріч дивився президент ПФЛ Сергій Макаров." - додав глава Франківська.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

В кінці промови Марцінків зазначив, що з таким підходом український футбол не буде цікавий уболівальникам, адже найчастіше результат матчу визначений ще до його початку.

"Цікаво – коли лідер може втратити очки у зустрічі з останньою командою. Але в нашому випадку ведеться нечесна гра. Далеко не вперше." - підсумував Марцінків.

Також він згадав матч "Прикарпаття" - "Колос", де, на думку мера Франківська також мало місце бути нечесне суддівство.

"Сценарій тоді був схожий: спочатку суддя вилучив нашого футболіста, а на останніх хвилинах вигадав стандарт "майже з лінії штрафного і суперники провели переможний гол", - додав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, ілюстративне фото, кадр з відео: Facebook

Нагадаємо, що "Динамо" виявилося сильнішим луганської "Зорі" в боротьбі за срібло. Київський клуб вирвав перемогу з рахунком 3:1. Таким чином “Динамо Київ” вийшли на друге місце чемпіонату України.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з'явилося розпорядження, в якому йдеться, що футболісти протягом одного сезону можуть представляти відразу три клуби. Завдяки цьому 18-річний голкіпер "Ниви" Дмитро Карасьов буде виступати за команду вищої ліги обласного чемпіонату "Медобори".

Також, "Знай.uа" писав, що колишній форвард "Динамо" Олег Саленко поділився очікуваннями від матчу 30-го туру "Олександрія" – "Динамо" і розкритикував спосіб використання VAR в чемпіонаті України.