Відома прикарпатка, актриса Ірма Вітовська зіграє роль у психологічному трилері. Про це розповіли на порталі "Нове українське кіно".

Повідомляється, що картина має назву "Між нами" і піднімає теми насильства у родині та недоліків судової системи.

Режисером фільму виступить Соломія Томащук, яка вже встигла звернути на себе увагу завдяки кільком короткометражним фільмам. Прем'єра трилера запланована на наступний рік.

"Зйомки стрічки почнуться вже в липні. Постпродакшен закінчимо до кінця осені, потім – рік кінофестивалів. Відповідно в кінотеатрах плануємо стартувати восени 2021 року" - прокоментувала продюсер фільму Поліна Герман.

В основу сюжету картини ляже вибір між близькими і мораллю, який доводиться зробити, коли третього варіанту немає.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Постер фільму Між нами: Нове українське кіно

Цей вибір доведеться зробити двом головним героїням фільму — Саші і Ані. Саші доведеться зробити вибір щодо власного чоловіка, а Ані - щодо сина. Драматизм досягає свого піку, коли жінки виявляються залучені в кримінал.

"Надзавдання однієї з героїнь – у свій не екологічний спосіб вибудувати для себе штучну сім'ю, де вона призначить власноруч собі ерзац батька і ерзац матір, відвоювавши для себе місце дитини. Чи вдасться їй це і до чого це призведе, ми побачимо на прем'єрі фільму “Між нами”" - сказали творці фільму.

Автори сценарію – Соломія Томащук і Юрій Дунай.

Головні ролі зіграли - Анастасія Пустовіт, Ірма Вітовська-Ванца і Дмитро Сова.

Крім того у фільмі зіграли - Михайло Дзюба, Сергій Детюк, Євген Ламах, Аня Ярмоленко, Петро Пастухів, Андрій Самінін, Наталія Єфремова, Анастасія Касілова, Антоша Байбаков та інші.

У фільмі обіцяють створити посилання до таких картин, як “Вікторія”, “Втрачена”, "Сім" і "Справжній детектив".

Бюджет психологічного трилера "Між нами" становить понад 11 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Ірма Вітовська розповіла, чому не працює на росіян і хоче емігрувати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірма Вітовська поділилася милим селфі у своїй машині.

Також "Знай.uа" писав, що Ірма Вітовська спростувала чутки про участь у виборах мера Івано-Франківська.