Ведучий програми "Світ на виворіт" Дмитро Комаров поділився враженнями від нещодавнього візиту на Прикарпаття. Про це телеведучий розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Комаров розповів, що в п'ятницю займався своїми справами. Це був його звичайний робочий день і телеведучий не планував ніяких поїздок.

Також, йому запропонували провести 4-хденний тест-драйв нового Land Rover Defender. Комаров планував виїхати за Київ і проїхатися по бездоріжжю. Однак його плани були порушені.

Телеведучому прийшло повідомлення з цікавою пропозицією від пілота Ігоря Табанюка, з яким вони разом встановили рекорд і зняли фільм.

“Приїжджай до нас в Коломию на авіазліт” - написав Ігор Табанюк.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Комаров відразу ж вирішив взяти з собою дружину Олександру Кучеренко. Разом вони склали план поїздки і вирушили в спонтанну подорож.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: Facebook Дмитро Комаров

Спершу пара відвідала Львів, де вони трохи прогулялися і відпочили.

“Обожнюю Львів. Ми погуляли всього 2-3 години, але це було чарівно. Місто з неймовірною атмосферою. Я десятки разів був у Львові, але в цей раз дружина відкрила для мене "вогняну каву" в шахті. Фантастика!” - поділився враженнями Дмитро Комаров.

Після Львова пара вирушила в Коломию на зліт пілотів. На заході Комаров з дружиною політали на літаку, спробували гуцульську їжу і милувались красою Карпат.

Дмитро Комаров в Коломиї, фото: Facebook Дмитро Комаров

"Спонтанність. Експомти. Принцип діяти сьогодні і зараз, а не "з понеділка" - цьому мене вчить моя робота, що стала стилем життя." - додав Комаров.

Пятница. Я встал в 5, в 10-30 мы закончили снимать социальные ролики и пошел мой обычный рабочий день - с десятками...

Geplaatst door Дмитро Комаров op Zondag 12 juli 2020

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став банкрутом в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров зізнався, чому одружився на Кучеренко.