Новонародженій українці терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в новонародженої дівчинки стався крововилив в мозок. Для порятунку її життя необхідно провести термінову операцію, вартість якої становить 20 тисяч гривень.

Якщо вчасно не надати допомогу, у дівчинки може розвинутися гідроенцефалія і вона назавжди втратить шанс на повноцінне життя. У зв'язку з цим в організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням надати підтримку у порятунку життя дитини.

Сума не дуже велика, проте батьки не можуть знайти її в терміновому порядку. Тому їм нічого не залишається, як просити допомоги.

"Крихітка у тяжкому стані, наразі страждає мозок через крововилив і за життєвими показниками немає часу чекати. Щоб далі дитятко повноцінно розвивалося та мало щасливе дитинство зараз саме головне вчасно підтримати та прооперувати. Віримо тільки у гарні новини та перемогу!" - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Повідомлення групи Мама і немовля: Facebook

До повідомлення додали реквізити організації, за яким кожен зможе надати допомогу в порятунку життя новонародженої українки і дати їй шанс на повноцінне майбутнє.

НЕОБХІДНА ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА!!! Щойно народженому сонечку необхідна нейрохірургічна операція! Лялечка народилась із...

Geplaatst door Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля" op Dinsdag 7 juli 2020

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодий українець бореться з агресивним онкологічним захворюванням.

Також, "Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.