На Франківщині коронавірус виявився причиною смерті священика. Про це розповіли на сторінці Коломийської єпархії УГКЦ в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що COVID-19 забрав життя отця Андрія Григораша.

"Зі скорботою повідомляємо, що сьогодні, 6 липня, на 46 році життя відійшов у вічність о. Андрій Григораш. Причиною смерті стала вірусна хвороба, яка продовжує вражати людей всього світу — COVID-19" - написали в повідомленні церкви.

Андрій Григораш, фото: Facebook Коломийська єпархія УГКЦ

Отець Андрій Григораш народився 4 лютого 1974 року в місті Надвірна. У 1980-1988 роках проходив навчання у Надвірнянській середній загальноосвітній школі №1.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У 1989-1992 роках - навчався в СПТУ №11. Надвірна, де отримав середньо-спеціальну освіту.

9 березня 1997 року - отримав дьяконські свячення з рук владики Павла Василика у селі Фитьків.

У 1992-1997 роках – проходив навчання в Івано-Франківському теологічно-катехитичному інституті за спеціальністю богослов і викладач релігієзнавства.

28 грудня 1997 року відбулися ієрейські свячення о. Андрія у храмі св. Арх. Михайла в місті Коломия з рук владики Павла Василика.

Пастирські обов'язки виконував на парафії свв. Володимира і Ольги села Добротів Ланчинського протопресвітеріату. Внаслідок довготривалої хвороби змушений був залишити священне служіння.

Повідомлення Коломийської єпархії УГКЦ, скріншот: Facebook

Церемонію похорону Андрія Григораша провели 7 липня.

Похорон Андрія Григораша, фото: Facebook Коломийська єпархія УГКЦ

Нагадаємо, що Київщину потрясла загадкова загибель атошника

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер легендарний лікар

Також,"Знай.uа" писав, що на Львівщині раптово помер молодий чиновник