В Італії загинув український заробітчанин. Про це розповіла користувачка Токарчук Людмила на сторінці спільноти "Неаполь Онлайн" в соцмережі Facebook.

Нещасний випадок стався в місті Скафат на перехресті вулиць Поджіомаріно і Альсіде Де Гаспері. В результаті ДТП загинув 30-річний українець Олександр Немировський, який працював у місті майстром піци.

"Хлопець загинув в ніч на неділю 6 липня в ДТП. Він повертався з роботи на мотоциклі і зіткнувся зі стовпом дорожнього освітлення." - написала Людмила.

Олександр жив і працював у Скафаті протягом декількох років. Він дуже любив свій мотоцикл Yamaha, в сідлі якого і загинув.

У ДТП у Скафаті (регіон Кампанія) помер 30-річний українець Місто Скафаті, поблизу Салерно у регіоні Кампанія, сумує за...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Токарчук Людмила op Dinsdag 7 juli 2020

Разом з ним на мотоциклі їхав і його друг, 24-річний українець. У результаті ДТП він отримав численні травми. Хлопець в даний момент знаходиться в лікарні, загрози його життю немає.

За мотоциклом їхав ще один українець, який розповів про деталі того, що сталося.

"Карабінери реконструювали динаміку на основі свідчень ще одного українця, який їхав за постраждалими на іншому скутері." - додала Людмила.

Похорон Аександра Немирівського пройшов 7 липня у Церкві Святого Франциска.

Повідомлення Людмили Токарчук, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Київщину потрясла загадкова загибель атошника

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині помер легендарний лікар

Також,"Знай.uа" писав, що на Львівщині раптово помер молодий чиновник