На Прикарпатті помер священик УГКЦ. Про це розповів колега і друг померлого Василь Нагорняк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні пішов з життя священик Української Греко-Католицької церкви Коломийської Єпархії Андрій Григораш.

"Господи Прийми свого священика до Небесного Дому. Спочивайте з миром, отче Андрію. Зі святими упокій, Христе!" - написав Василь Нагорняк.

Повідомлення про смерть Андрія Григораша, скріншот: Facebook Василь Нагорняк

До публікації він додав фотографії померлого священика.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Андрій Григораш, фото: Facebook Василь Нагорняк

Підписники Василя Нагорняка не пройшли повз такої трагічної новини і висловили співчуття у коментарях до публікації. Багато людей добре відгукнулися про померлого отця Андрія і попросили Господа допомогти знайти спокій його душі в кращому світі.

"Вічна Пам'ять отця Андрія. зі Святими Упокой Христе душу батька. Хворів і завжди просив молитви. Співчуття рідним і всієї ГКЦ.", "Вічний спокій дай йому, Господи...", "Вічна пам'ять", "Нехай Вселаскавий Господь оселить душу спочилого раба свого а. Андрія , на лоні Авраама , Ісаака і Якова, з усіма святими і праведними в небі . Вічна пам'ять.", "Отець Андрій дуже любив життя, любив людей і найбільше любив Господа. Вічна і світла пам'ять. Царство небесне. Нехай спочиває з Богом." - написали користувачі соцмережі.

Коментарі до повідомлення Василя Нагорняка: Facebook Василь Нагорняк

Коментарі до повідомлення Василя Нагорняка: Facebook Василь Нагорняк

Коментарі до повідомлення Василя Нагорняка: Facebook Василь Нагорняк

Нагадаємо, що на Львівщині помер легендарний лікар

Як повідомляв портал "Знай.uа" Київщину потрясла загадкова загибель атошника

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві помер легендарний футболіст "Динамо" і друг Лобановського