Відома українська співачка Тіна Кароль порадувала шанувальників новим цікавим нарядом. Про це розповіли на фан-сторінці співачки _fantina у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що співачка прийшла на зйомки популярного шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі". Її партнерами по зйомках були Катерина Кухар і TAYANNA, а ведучим шоу був Олександр Педан.

Для зйомок артистка вибрала приталену сукню на бретельках смарагдового кольору. Дана сукня також може похвалитися значним декольте, що дозволило шанувальникам розглянути форми співачки.

Уважні фанати помітили, що Тіна має цілу колекцію таких нарядів від бренду Rebel від Crystal Design, які розрізняються за кольором. Вартість даної сукні на сайті салону вказана в 6890 гривень.

Сукню, скріншот: crystalsalon.com.ua

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також в мережі опублікували відео, де співачка позує з ведучим шоу.

Про те, хто переміг у шоу "Хто зверху?" Тіна Кароль та Олександр Педан вирішили не розповідати. Глядачі зможуть подивитися цей випуск восени в ефірі "Нового каналу".

Однак Олександр Педан не оминув можливості згадати про роман Тіни Кароль з Даном Баланом, який шанувальники часто нав'язують співачці.

"Завалили мені директ тобою і Даном Баланом" - сказав Олександр Педан.

Нагадаємо, що Софія Ротару випадково засвітила розкішний особняк під Києвом

Як повідомляв портал "Знай.uа" Наталія Могілевська видала секрет раптового омолодження

Також, "Знай.uа" писав, що Лорак зворушливо обняла "вагітний" живіт