Нещодавно в Польщі загинув 23-річний українець. Про це розповіли у виданні "gazeta wroclawskа".

Трагедія сталася в місті Вроцлав. Поліцейські виявили відеозапис з камер спостереження, на якому можна побачити, як зниклий кілька тижнів тому українець Влад стрибає в ріку Одру.

Правоохоронці проводять пошукові роботи в річці, однак тіло Влада досі виявити не вдалося. На березі річки поліцейські знайшли лише одяг та телефон хлопця.

Не дивлячись на це, батьки і рідні українця не залишають надії і до останнього вірять, що він ще живий.

Поліцейські опитали знайомих хлопця. Вони розповіли, що Влад працював у Вроцлаві і виїжджати з міста не збирався.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Пошукові роботи на річці Одра, фото: gazeta wroclawskа

Інформація про зникнення Влада з'явилася 13 червня. За даними польських ЗМІ хлопця в останній раз бачили вранці у Вроцлаві.

23-річний украінець працював програмістом в одній з IT-компаній і відправився на вечірку, яка проходила вночі, поблизу острова Тамка. Біля місця проведення вечірки поліцейські виявили особисті речі Влада.

Правоохоронці відразу ж почали відпрацьовувати всі можливі версії події і почали пошукові роботи на річці Одра, до яких залучили співробітників Пожежної служби і водолазів.

Не дивлячись на карантин, батьків хлопця пропустили через кордон і в даний момент вони знаходяться на території Вроцлава.

Пошукові роботи на річці Одра, фото: gazeta wroclawskа

Нагадаємо, раніше у Харкові пенсіонер стрибнув з 8 поверху і дивом вижив

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодий киянин помер на танцполі, підозрюють "передоз"

Також, "Знай.uа" писав, що 16-річний футболіст в комі після удару блискавки