Франківчанин підірвався на міні на Донбасі. Про це розповіли у виданні "Репортер".

Повідомляється, що 28 червня, 23-річний уродженець Івано-Франківська Артур Хлопек, який служив у зоні бойових дій на Донбасі, підірвався на міні.

Сталося це близько третьої години ночі, біля села Водяне, яке розташоване в Маріупольському напрямку.

Франківчанин залишився живий після вибуху, однак втратив праву ногу.

Артур служить в окремій 10 гірничо-штурмовій бригаді — 8 батальйон.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хлопець — сирота, він нещодавно втратив молодшого брата. Рідних у Артура зовсім не залишилося, крім його товаришів, які хочуть дати йому можливість повернути повноцінне життя і просять небайдужих про допомогу.

В даний момент про Артура опікуються волонтери з громадської організації "Співтовариство волонтерів Прикарпаття". Це об'єднання допомагає всім нужденним, в тому числі і рятувальникам, які борються з наслідками повені на Прикарпатті.

Зараз Артур знаходиться в госпіталі Харкова, у відділенні травматології. Йому належить лікування і довга реабілітація. У зв'язку з цим його товариші просять про допомогу всіх, хто не байдужий до трагедії хлопця.

Артур Хлопек, фото: Репортер

Нагадаємо, раніше па оборонним укріпленням ВСУ ворог вдарив з усією міццю

Як повідомляв портал "Знай.uа" красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.uа" писав, що трирічнійї українці потрібна допомога в боротьбі з раком.