У Франківську затримали чоловіка, який погрожував персоналу кафе автоматом. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 23 червня, о 19:00, в поліцію надійшло повідомлення про те, що в мікрорайоні Пасічна стався конфлікт між персоналом кафе і відвідувачем.

"На вказане місце негайно виїхали співробітники поліції встановили, що франківець розпивав спиртні напої в кафе і здійснив конфлікт із працівниками закладу. Після цього покинув кафе і обіцяв незабаром повернутися." - сказали в повідомленні поліції.

Через деякий час, після виклику охоронної фірми, порушник повернувся в кафе зі зброєю в руках і почав погрожувати персоналу.

Коли на місце події прибули правоохоронці, чоловік направив на них автомат і пересмикнув затвор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліцейські діяли оперативно і змогли знешкодити озброєного чоловіка.

"Правоохоронці діяли згідно інструкції і були готові до ситуації, що склалася. В ході розмови франківець відволікся і це дозволило поліцейським оперативно затримати його, застосувати спецзасіб наручники, а зброю вилучити." - додали в поліції.

Зброя затриманого, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

43-річного чоловіка затримали за статтею 208 КПК України. Зброю, яка зовні нагадує автомат АК-47, відправили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 КК України. Незабаром чоловікові буде обрано запобіжний захід у суді. Максимальне покарання за цією статтею — позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Повідомлення про затримання чоловіка, скріншот: Facebook поліція Івано-Франківської області

Нагадаємо, раніше київський активіст звинуватив поліцейських в незаконному затриманні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'яний водії покусав поліцейського при затриманні.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі злодії побили дідуся за телефон.