На так давно в мережі з'явилася історія про дівчину, яка 17 років прожила з щурами і стала схожа на них.

Якось перехожий побачив у каналізаційній брамі щось дивне, схоже на людину. Він опустився подивитися ближче і дізнатися, може йому це привиділося.

Раптом, щось подивилося на нього з каналізації і швидко втекло. Чоловік одразу ж викликав поліцейських, яким розповів про подію.

Правоохоронці обшукали труби каналізації і виявили дуже дивну дівчину. Вона пересувалася на четвереньках, зовсім не розмовляла, скалилась і намагалася втекти.

Газети охрестили її "новою Мауглі", яку виховали щури.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Справа в тому, що мати дівчинки ще в дитинстві викинула її у каналізаційний люк з щурами. Однак замість того, щоб напасти на малу вони прийняли її до себе.

Відомо, що щури досить розумні тварини і вони можуть приймати і виходжувати не своїх дітей, проте ніхто не думав, що подібне може статися з людиною.

В результаті дівчинка прожила зі щурами цілих 17 років.

До даної історії часто додають фото, на якому зображена дівчина, що дуже нагадує величезного щура.

Дівчинка-щур, фото: публічние джерело

Варто зазначити, що згідно з дослідженнями вчених, щури мають дуже добру пам'ять і запам'ятовують людей, які поводяться з ними агресивно.

Також ці тварини здатні видавати близько 5000 різних звуків, що може говорити про наявність їх власної мови.

Крім цього щури на літо мігрують ближче до природи, в ті місця, де раніше жили їх предки, заводять потомство і на зиму повертаються до міста.

Нагадаємо, раніше у Києві щур окупував унітаз.

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Києві самотня коза прогулялася по мосту Кличко.

Також Знай.uа" писав, що єнот по кличці Начальник замінив вівчарську собаку і став зіркою TikTok.