У Чернівцях чоловік зловив величезного коропа. Про це розповіли на порталі "АСС" посилаючись на спільноту "Загроза підтоплення ринку" в месенджері Viber.

В співтоваристві опубликовалии відео, як місцевий житель побачив величезного коропа, який плавав в підтопленій частині Калинівського ринку в Чернівцях.

Чоловік узяв палицю і не довго думаючи підійшов до риби і кілька разів вдарив її, після чого голими руками виніс "трофей" з води. Після цього він став позувати зі спійманої рибою.

Чоловік упіймав коропа в Чернівцях, кадр з відео: Facebook Інформаційне агентство агентство АСС

Чоловік упіймав коропа в Чернівцях, кадр з відео: Facebook Інформаційне агентство АСС

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Короп, якого зловив чоловік, був дійсно великим і сягав довжини приблизно в півтора метри.

Підприємці кажуть, що рибу швидше за все розводили і вона виплила з якогось ставка, оскільки в річці Прут не водяться коропи таких розмірів.

На сторінці інформаційного агентства "АСС" в соцмережі Facebook додали два відео відео, де чоловік ловить рибу.

На першому ролику можна побачити, як короп спокійно хлюпочеться у воді. Потім до нього, з палицею в руках, підходить чоловік на ім'я Микола і завдає кілька ударів, при цьому його друзі кажуть: "Коля, відпусти, навіщо?".

Однак Микола нікого не послухав і отримав велику здобич.

На другому відео чоловік хвалиться спійманим коропом.

Підписники сторінки не досить добре сприйняли таку "риболовлю" і розкритикували чоловіка у коментарях до відео.

"Навіть друзі кричать Андрію щоб випустив, але Андрюха в кращих традиціях голодного дикуна кинувся з палицею на рибку. Ех, Андрюха, боюся що ніяка свічка на Великдень раз на рік тебе вже не врятує...", "Справжній українець-європеєць!!! А далі здогадайтеся самі..." - написали підписники в коментарях.

Коментарі до відео: Facebook Інформаційне агентство АСС

Нагадаємо, раніше на Львівщині затопило сотні будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також "Знай.uа" писав, що Тернополян попередили про потопи.