На Чернігівщині малолітні особи періодично знущалися над бабусею і знімали те, що відбувається на відео. Про це розповіли на сайті поліції Чернігівської області.

Повідомляється, що инцидент стався в Ічні. Група неповнолітніх займалася знущаннями над жінкою у віці і знімала це на відео. Короткі відео ролики вони публікували в соцмережі "Tik Tok".

"21 червня в ході моніторингу соцмереж поліцейські Ічнянського відділу поліції виявили відео, де група неповнолітніх мешканців Ічні з винятковим цинізмом здійснювали хуліганські дії відносно 82-річної жінки." - сказано в повідомленні поліції.

У виданні "Суспільне" опублікували відео, де зображено кілька таких ситуацій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У ролику можна побачити, як неповнолітні пропонують бабусі покурити цигарку, розпивають при ній спиртні напої, доводять її до істерики і сміються з того, що відбувається.

У цей час бабуся кричить і просить хлопців піти від неї подалі. Однак підлітків така реакція лише забавляє.

На фон до таких відео вони додавали музику і вже в такому варіанті публікували ролики в соцмережу.

У відео також додали скріншоти коментарів користувачів, яким не дуже сподобалася реакція бідної бабусі і вони просили молодих людей припинити знущання.

В даний момент поліцейські встановлюють всіх, хто може бути причетний до цього злочину.

"В ході розслідування їхнім діям буде дана відповідна правова оцінка." - додали в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

Максимальне покарання за цією статтею — позбавлення волі строком до чотирьох років.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі чоловік всю ніч над власною дочкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем син познущався над власною матір'ю.

Також "Знай.uа" писав, що стюардеси жорстоко познущалися над безногої жінкою в літаку.