У Вінницькій області маленький хлопчик отруївся розчинником. Про це розповіли на ресурсі "Вінницький портал".

Повідомляється, що 15 червня в Могилів-Подільському районі 3-річний хлопчик випив розчинник для фарби.

Інцидент стався на території господарства, де проживає сім'я. Хлопчик увійшов у господарське приміщення, виявив розчинник для фарби і випив його.

Потерпілого дитину забрали в районну лікарню. Медики надають йому необхідну допомогу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що це не єдиний випадок, коли у Вінницькій області постраждала дитина.

Так, голова Вінницької ОДА Владислав Скальський повідомив, що днями на території області, маленька дівчинка захворіла на правець.

"днями в обласній дитячій інфекційній лікарні була доставлена дитина у важкому стані. Діагноз - правець. Це інфекційне захворювання, що вражає нервову систему (судомні скорочення м'язів). Причиною захворювання у дівчинки стала невелика травма пальця на нозі." - заявив Владислав Скальський.

Він підкреслив, що дитина не мав жодного щеплення через відмови батьків.

Дівчинка потрапила в лікарню 15 червня. В даний момент вона перебуває в реанімації і медики надають їй всю необхідну допомогу.

Представники Вінницького центру МОЗ заявили, що дитина з багатодітної сім'ї і їй не робили щеплень через релігійні переконання.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі водій збив дитину і втік.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в Одеській області п'яна мати познущалася над дитиною.

Також Знай.иа" писав, що під Львовм жінка опинилася в полоні дворічного малюка.