Франківчанин зробив пропозицію руки і серця в польоті і став зіркою мережі. Про це розповіла Іра Сірко для видання "OGOGO!".

Дівчина зізналася, що познайомилася з коханим 7 років тому, ще в підлітковому віці на дні народження подруги, і не очікувала, що їх симпатія переросте в серйозні почуття.

"Зустрілися на дні народження моєї подруги, коли мені було 14 , а йому 15 . Відразу відчули цю іскру, яка пройшла між нами. Була симпатія відразу, хто б міг знати, що дитячі почуття перейдуть у щось більше. Ми знайомі вже як 7 років, а зустрічаємося 5. Часто ми були в компанії, але не подавали виду один одному, що подобаємося." - додала дівчина.

Іра розповіла, що її з Назаром часто тягнуло один до одного. Він навіть долав великі відстані заради простої прогулянки разом.

"Часто приїздила до бабусі в село і там ми гуляли до ранку, щоразу він долав 3 км, щоб зустрітися зі мною. З першої зустрічі я бачила цей гарячий погляд. Обидва ми подобалися іншим хлопцям та дівчатам, але завжди тягнуло один до одного", - зізналася Ірина.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Однак самим романтичним вчинком Назара стала пропозиція руки і серця Ірині, в якій йому допомагали його батьки і батьки дівчини.

Він запросив кохану політати на повітряній кулі і коли вони піднялися в небо, Ірина побачила великий напис: "Mery Me" (Виходь за мене).

Пропозиція руки і серця, фото: OGOGO!

"Коли ми були на висоті 400 метрів, він мені зробив пропозицію і сказав, що тут я від нього нікуди не втечу. Це все дійсно було , як у казці. Тепер куля буде як символ. Ось така наша романтична історія." - поділилася враженнями дівчина.

Ця історія любові розтопила серця багатьох українців і за короткий час стала дуже популярна в мережі.

Іра і Назар, фото: OGOGO!

Нагадаємо, раніше у Харкові зафіксували аномальну спеку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Київ тероризує стадо диких кіз.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові після дощу розквітли троянди.