В Івано-Франківській області сталася страшна ДТП, колесо відвалилося від вантажівки і вбило пішохода.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Івано-Франківської області.

Так, стало відомо, що у Городенці Івано-Франківської області сталася ДТП, в результаті якої загинув 57-річний чоловік.

Правоохоронці встановили, що 46-річний чоловік, керуючи вантажівкою з причепом рухався по трасі «Татарів - Кам'янець-Подільський» у напрямку Коломиї. Але несподівано у вантажівки сталися неполадки.

Фото прес-служба Національної поліції Івано-Франківської області


«У середній осі причепа розламався диск правого колеса, в результаті чого воно від'єдналося з конструктивного місця кріплення і збило 57-річного пішохода», - йдеться в повідомленні.

Від безлічі отриманих тілесних травм пішохід помер на місці події. Медикам, які прибули на місце НП довелося лише констатувати смерть.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний момент триває досудове розслідування.

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині шукають винного у ДТП з вагітною – народжувати доведеться в травматології

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові неадекватний водій влаштував п'ятому яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Також «Знай.ua» пишучи, що В Тернополе п'ятому п'яний водій вилетів на зустрічну і напавши на копів - бешкетника довелося "пакувати"