Вчора, 10 червня, на Франківщині сталося масове отруєння риби. Про це розповіли на сторінці рибоохоронного патруля Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на річці Печоса (припливу Болоховки). Працівники патруля виїхали на місце події у село Верхня у Калуському районі.

Вони повідомили, що виявили 160 екземплярів мертвої риби у водоймі.

Мертва риба, фото: рыбоохранный патруль Івано-Франківська, Facebook

"В водоймі виявлено загибель таких видів риб: плітка звичайна - 58 екз., головень – 38 прим, верховодка звичайна – 16 екз., карась сріблястий – 16 екз. , слиж європейський –14 екз., сазан – 7 екз. , пічкур звичайний – 7 екз., бистрянка звичайна – 3 екз., окунь звичайний – 1 екз." - написали у рибоохоронному патрулі.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Повідомлення рибоохоронного патруля Івано-Франківська: Facebook

На місце події прибули представники місцевої влади та громадських організацій, співробітники Національної поліції, Держродспоживслужби та Державної екологічної інспекції Карпатського регіону.

Працівники Управління державного агентства рибного господарства Івано-Франківської області склали акт за фактом загибелі водних ресурсів.

До публікації в рибоохоронному патрулі додали знімки з місця події. На них можна побачити велику кількість мертвої риби, яку працівники патруля склали на березі.

10 червня 2020 року івано-франківські рибпатрульні, реагуючи на повідомлення в соціальній мережі про масове отруєння...

Geplaatst door Івано-Франківський рибоохоронний патруль op Woensdag 10 juni 2020

Нагадаємо, раніше рибак з Дніпра зловив справжнє чудовисько.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Белоозерському національному парку зловили браконьєрів.

Також "Знай.uа" писав, що в одній з найбільших річок України знизився рівень води.