На Прикарпатті зсув ґрунту відрізав село від решти світу. Про це розповіли в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної адміністрації.

9 червня, о 20:00 до обласного координаційного центру ДСНС надійшло повідомлення про руйнування мосту над струмком в селі Максимець.

"Виїздом до місця події МОГ Надвірнянського РВ встановлено, що між закінченням дороги і початком мосту через струмок Максимець стався зсув грунту, в результаті чого утворилася прірва 1 м, шириною 4 м, проїзд транспорту обмежений, можливий тільки пішохідний перехід." - сказано в повідомленні управління.

В Даний момент проїхати транспортом в село Максимець неможливо. Місце події вже відвідали органи місцевої влади та представники державного підприємства "Дороги Прикарпаття".

Крім цього, біля місця події постійно чергують представники поліції.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

"Ремонтні роботи планується проводити 10.06.2020 року" - додали в управлінні.

Про жертви або постраждалих в результаті даної пригоди інформації не зазначено.

Зсуви на Прикарпатті, кадр з відео: YouTube Факти ICTV

Варто зазначити, що в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної адміністрації попередили жителів про різкі зміни погодних умов.

"В найближчу годину із збереженням до кінця доби 10 червня по області та місту очікуються грози, град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. (НМЯ 1, 1 рівень небезпеки, жовтий)." - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині обвалився міст.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Харковом підлітка вкусила змія.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом загорілися лісу.