Вчора, 9 червня, зупинилося серце пенсіонера ОВС Володимира Григоровича Пасічинского. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Володимир Пасічинский довгий час боровся з важкою хворобою пішов з життя у віці 49 років.

Співробітники поліції Івано-Франківської області висловили скорбоу про втрату їх колишнього колеги.

"Керівництво та колеги поліції Івано-Франківської області висловлюють глибоку скорботу з приводу тяжкої втрати – смерті нашого колеги. 9 червня 2020 року на 49 році життя, після тривалої хвороби відійшов у вічність пенсіонер ОВС ПАСИЧИНСЬКИЙ Володимир Григорович." - сказано в повідомленні поліції.

Сумуємо та співчуваємо Керівництво та колеги поліції Івано-Франківщини висловлюють глибокий сум з приводу важкої втрати...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Dinsdag 9 juni 2020

Поліцейські зазначили, що Володимир Григорович будучи на пенсії продовжував працювати в обласному апараті Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області на посаді заступника начальника управління фінансового забезпечення.

"Щирі співчуття рідним і близьким померлого колеги. Вічна пам’ять!" - написали у зверненні поліції.

Панахида за померлим повинна пройти 10 червня о 18:00 в Будинку смутку.

Похорону відбудеться 11 червня о 13:00 з виїздом до місця поховання в село Угорники, яке знаходиться в Коломийському райноне.

Повідомлення про смерть пенсіонера: Facebook Поліція Івано-Франківської області

Нагадаємо, раніше у Києві помер ветеран АТО Панич.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові помер легендарний ректор ветеринарного університету.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві помер відомий волонтер.