Замаринувати корнішони і отримати результат як в магазині можна і в домашніх умовах. Про це розповіли у виданні "Kuhideya".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСпершу варто пояснити, що корнішони — це загальна назва різних сортів огірків з дрібними плодами.
Такі огірки не ростуть більш відомих багатьом розмірів. Так що, маленькі огірки великих і середніх розмірів не варто плутати з корнішонами, адже це різні речі.
У цілому, процес маринування корнішонів не сильно відрізняється від того ж процесу зі звичайними огірками.
Багато людей купують корнішони в зимовий час. Ця закуска відмінно заміняє овочі з теплиць і має дуже приємний смак. Проте, її можна не купувати, а приготувати самостійно
Для маринування корнішонів, як в магазині, потрібно:
- Корнішони.
- Часник.
- Петрушка та кріп.
- Перець запашний.
- Вода.
- Оцет 9%.
- Сіль.
Необхідно підготувати чисті цілі овочі і замочити в холодній воді на 3-4 години. За весь цей час воду необхідно поміняти 2-3 рази.
Дуже важливо прибрати пошкоджені огірки, оскільки вони не підходять і можуть зіпсувати смак.
У стерильну банку необхідно помістити перець, зелень, часник і потім корнішони.
Для розсолу необхідно каструлю залити водою і коли вона закипить — вилити оцет з розрахунком 40 мл на 450 мл води і кип'ятити 2 хвилини. Також потрібно додати сіль — 40 грам.
Після цього маринад потрібно залити в банки залишивши відстань 1,5 сантиметра від краю і закатати кришками.
Далі банки потрібно перевернути і дати охолонути. Зберігати корнішони потрібно в холодильнику в перевернутому вигляді.
Нагадаємо, раніше в мережі опублікували ексклюзивні рецепти салатів з полуницею.
Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі опублікували рецепт дієтичної курки по - французьки.
Також "Знай.uа" писав, що дієтолог розповів про властивості мікрозелені.