6 червня у Франківську пройшов велосипедний заїзд на дистанцію 300 кілометрів. Про це розповіли у репортажі телеканалу "Суспільне Карпати".

Повідомляється, що в заїзді брали участь 9 осіб, які стартували в 6 ранку з набережній в Івано-Франківську.

Всі учасники заїзду їхали за маршрутом: Івано-Франківськ — Тернопіль — Івано-Франківськ. На шляху були розташовані кілька контрольних точок, де учасники могли відпочити та відправити спеціальні смс з фіксацією часу.

"Також на фініші відправляється спеціальна смс, щоб ми могли зафіксувати результат, щоб це було підтвердження, що вони приїхали. Оскільки ця інформація фіксується як на сайті рантнерів, всеукраїнському, так і на сайті паризького клубу, де можна потім навіть зайти через 3-4 роки і побачити, що ти подолав 300 км 6 червня 2020 року" - розповів голова ГО "Franko Bicycle Club" Юрій Симчич.

Юрій Симич, кадр з репортажу: YouTube Суспільне Карпати

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Велосипедисти відзначили, що маршрут був цікавим і водночас складним через спеку. Крім того, на самому маршруті не було прямих відрізків, а також був неякісний асфальт.

Якщо українські велосипедисти протягом року зможуть впоратися з дистанціями в 300, 400 і 500 кілометрів, то зможуть потрапити в самий престижний заїзд за маршрутом: Париж — Брест — Париж.

Нагадаємо, раніше місто під Запоржьем перетворився в Лондон.

Як повідомляв портал "Знай.uа" курьер в Києві спокутував велосипед у фонтані.

Також "Знай.uа" писав, що українців змусять носити одяг зі світловідбивачами.