Мешканку Луцька Марію Смик вигнали з громадського транспорту після того, як вона поступилася місцем пенсіонерці. Про це повідомили у виданні "Таблоїд Волині" посилаючись на повідомлення дівчини в соцмережі Facebook.

Марія розповіла, що їхала в тролейбусі і поступилася місцем жінці років 50-ти. Після цього вона вирішила не сідати на інше вільне місце, оскільки деякі пасажири не одягли маску на ніс. Так, з тих людей, що стоять, залишилася дівчина і ще один хлопець.

На одній із зупинок в тролейбус зайшла велика кількість літніх людей, які зайняли всі вільні місця. Після цього до салону зайшов водій і зробив зауваження з цього приводу.

"Він урочисто оголошує, що ми не поїдемо, поки люди стоять. Ми з тим хлопцем стоїмо далі, тому що зайшли явно раніше, ніж більшість тих, хто сидить." - підкреслила дівчина.

Марія розповіла, що раптом всі літні люди, які сіли на місця, почали вигукувати образи на її адресу, а також на адресу хлопця.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Якась жінка вигукує нам з хлопцем "Су***и!" Інші підхоплюють. Хлопця називають де***ом, мені кажуть, що я кур**. Дбайливо цікавляться, чи я, бува, не сліпа, не раз бачу, що мені треба вийти і знову підкреслюють, що я кур** і взагалі тьху на мене, тьфу!" - поділилася враженнями дівчина.

Вона сказала літньому чоловікові, який кричав голосніше за всіх, що тільки що поступилася місцем, тому і стоїть, та й він сам це бачив. На що отримала ще більше образ у відповідь.

Дівчина спокійно вийшла з тролейбуса, а за нею вилетів хлопець.

"Якщо коли-небудь людство вимре, то тільки від власного невігластва і незрозумілої тупості. У мене все" - закінчила повідомлення Марія.

Нагадаємо, раніше у Києві переповнена маршрутка на ходу позбулася колеса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові повстали перевізники.

Також Знай.uа" писав, що киян не пускають в маршрутки.