З капусти і картоплі можна приготувати дуже просту и смачну страву — запіканку на сковорідці. Про це розповіли у виданні "Українці сьогодні”.

Процес приготування запіканки дуже простий, адже вона готується у вигляді одного великого коржа, який потім можна розрізати на кілька шматочків. Потрібно просто змішати всі інгредієнти і викласти їх на сковорідку. Завдяки цьому процес приготування сильно спрощується, оскільки не потрібно довго перебувати біля плити.

Не дивлячись на такий простий процес приготування страва виходить дуже смачною і ситною.

Для приготування запіканки необхідні інгредієнти:

- 350-400 г капусти, якщо вже є молода, то це кращий варіант;

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

- 2-3 середніх картоплини;

- 2 ст. л. борошна;

- 2 яйця;

- 2 ст. л. сметани;

- Сіль і чорний перець за смаком;

- Зелень і кунжут теж за смаком;

- Масло для обсмажування.

Процес готування:

Спершу необхідно натерти картоплю на тертці, після цього дрібно нашинкувати капусту. Найкраще підійде молода капуста (якщо капуста стара, її можна залити окропом на кілька хвилин, щоб вона розм'якла).

Далі потрібно змішати картоплю, капусту, яйця, сметану, зелень і додати спецій за смаком. Після цього необхідно додати борошно і ще раз все перемішати.

Отриману масу потрібно викласти на розігріту з олією сковорідку. Смажити корж потрібно на маленькому вогні під закритою кришкою. З одного боку він обсмажується 15-20 хвилин, потім його потрібно перевернути і обсмажити іншу сторону, приблизно 10 хвилин.

Після приготування корж потрібно викласти на велику тарілку і порізати на кілька шматочків.

Нагадаємо, раніше був опублікований рецепт смачного бананового пирога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" варення з м'яти добре допомагає при застуді.

Також "Знай.uа" писав, як правильно готувати окрошку на квасі.