В Івано-Франківську повторилася історія Кагарлика. Місцевий житель Владислав Сукенник звернувся в редакцію видання «Галка» і розповів про неадекватну поведінку поліцейських міського відділення поліції на вулиці Бельведерської. Поліцейські познущалися над його неповнолітнім сином та його товаришем.

Історія сталася 30 травня в 19 годин вечора. Сукенника Максима і його товариша затримали двоє поліцейських. Підставою для затримання стала нібито бійка на вулиці. Молоді люди на очах поліції в жарт билися один з одним. Поліцейські розцінили це як порушення громадського порядку і затримали їх.

Одного із затриманих вдалося записати відбувається у відділенні на телефон. Аудіозапис триває 30 хвилин і на ній поліцейський в грубій формі ображають і принижують затриманих. Крім того, на записі чутно, як правоохоронці погрожують юним жителям Івано-Франківська. При цьому молоді хлопці розповіли, що поліцейським, що не билися з друзями, а сперечалися. Все інше було грою, і вони не мають один до одного претензій. Після цього поліцейські склали адмінпротоколи на молодих людей за порушення громадського спокою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Запис підтверджує, що поліцейські погрожували молодим людям, одному з яких лише 17 років. Також їм погрожували розправою. Максим Сукенник расскзаал, що один поліцейський вдарив його у груди, а його товариша били по обличчю. Поліцейські змусили хлопців роздягнутися до нижньої білизни і знущалися за татуювання і говорили, що вони «відповідатимуть за них на зоні».

Молоді люди відмовилися підписувати які-небудь документи, які пропонували їм поліцейські. Один з них дуже розлютився через цього і продовжив приниження в нецензурній формі, що чути на аудіо.

Реакція суспільства на інцидент Фото: скріншот

Інцидент викликав резонанс у суспільстві і про нього написав на своїй сторінці Роман Синіцин. В коментарях розгорілися дискусії про причини поведінки правоохоронців.

Нагадаємо, Знай писав, що дівчина, над якою знущалися поліцейські в Кагарлику розповіла нові подробиці.

Знай повідомляв, що перевертнів у погонах з кагарлика звинувачували у зґвалтуванні раніше, але всі мовчали.

Нещодавно Знай передавав, що мама зґвалтованої в Кагарлику дівчини розповіла, як пережила цей жах.