На Франківщині зацвіли ромашки. Про це розповіли у виданні "Голос України".

Повідомляється, що поблизу села Хмелева Городенківського району, на протилежному березі Дністра, на тернопільській стороні в урочищі Летяцкий Луг розкинулося поле з 25 гектарів ромашок, які почали цвітіння.

Щорічно на білий "килим" із ромашок приїжджають дивитися туристи з усієї країни, адже це дуже гарне і чарівне явище природи.

"Через карантин туристичний сезон ще не відкрили. Автобус до села не їздить, та Дністром ще не плавають. Через похолодання і дощі сезон цвітіння затягнеться. Тому, сподіваюся, незабаром можна буде всю цю красу бачити живцем" - прокоментував місцевий житель, фотограф і власник туристичної бази Ігор Нагірний.

Село Хмелева знаходиться на березі Дністра. Тут розташована заповідна зона — Дністровський регіональний ландшафтний парк. При цьому, в районі дуже багато туристичних об'єктів: скелі, гроти, водоспади та багато незайманих природних пейзажів. У цьому місці все збереглося практично в первозданному вигляді, а під час запливу по Дністру скелі і зовсім створюють враження, ніби зараз якась доісторична доба.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

До публікації додали фото, на якому можна помітити безліч квітів ромашок, які розпустилися посеред зеленої трави.

Нагадаємо, раніше у ботанічному саду Львова зацвіли Іриси.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Києвом випав червневий сніг.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі помітили головний символ Китаю.