Житель Прикарпаття збив велосипедиста і втік з місця злочину. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 3 червня, 01:01 ночі в поліцейські отримали повідомлення про ДТП в селі Сопів Коломийського району.

Поліцейські з'ясували, що водій автомобіля збив 58-річного жителя смт. Печеніжин і зник у невідомому напрямку.

"Водій невстановленого автомобіля на освітленій ділянці дороги скоїв наїзд на велосипедиста, а місце пригоди залишив і не надав допомогу потерпілому. 58-річного жителя смт Печеніжин близько опівночі доставили у медзаклад." - сказано в повідомленні поліції.

Після проведення оперативно-пошукових робіт поліцейські встановили марку та номерний знак транспортного засобу. Пізніше правоохоронцям повідомили про займання автомобіля біля річки Люча, поблизу смт Печеніжин.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Поліцейські встановили, що згорів автомобіль Volkswagen, який причетний до нічного ДТП. Таким чином, 37-річний власник авто намагався замести сліди.

“Протягом ночі правоохоронці розшукали і водія транспортного засобу. Мова йде про 37-річного місцевого жителя, який в скоєному зізнався і пояснив, що намагався знищити автомобіль, щоб приховати сліди злочину.” - написали в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 286 КК України.

"Пам'ятайте, свідома втеча з місця ДТП і залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином і за це передбачена кримінальна відповідальність", - попереджають поліцейські.

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Woensdag 3 juni 2020

Нагадаємо, раніше на Львівщині атвомобіль врізався у відбійник.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Харківщині зіткнулися вантажівки з химикатаими.

Також "Знай.uа" писав, що під Дніпром вантажівка зім'яла легковик як консервну банку.