На Прикарпатті поліцейські вже кілька днів розшукують безвісти зниклого чоловіка. Про це розповіли у виданні "Бартка", посилаючись на повідомлення сектора комунікації поліції в області.

Повідомляється, що 42-річний житель села Крихівці Ломей Роман Миколайович 1978 року народження був оголошений в розшук правоохоронцями Івано-Франківської області.

28 травня 2020 року чоловік відправився збирати гриби в село Підлисся, Тисменицького району. Після цього чоловік не повернувся додому і не виходив на зв'язок, в даний момент його місцезнаходження залишається невідомим.

Востаннє чоловіка бачили у селі Загвіздя Тисменицького району.

Зниклий чоловік був повністю одягнений в камуфляж. Він пересувався на велосипеді синього кольору і мав при собі рюкзак зеленого кольору.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Особливі прикмети: чоловік зростом 170 сантиметрів, спортивної статури, волосся темного кольору з невеликою сивиною, коротка стрижка.

Правоохоронці звернулися з проханням до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження чоловіка повідомити про це в Івано-Франківське відділення поліції по телефону: 068-66-71-317 , 066-39-52-335 або “102”.

До повідомлення поліцейські додали фото зниклого Ломея Романа Миколайовича з допомогою якого його можна впізнати.

Ломей Роман Миколайович, фото: сайт поліції Івано-Франківської області

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині знайшли зниклу дівчинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві зникла 11-річна дівчинка.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують підлітка.