На Франківщині знайшли бездиханне тіло раніше зниклого чоловіка. Про це розповіли у виданні "Правда іф".

Повідомляється, що в управління ДСНС Тлумацького району надійшло повідомлення від тимчасово виконуючого обов'язки начальника Тлумацького управління поліції про те, що 29 травня, близько 14:30 зник житель села Буківна Тлумацького району.

Місцевий житель, 1935 року народження, вийшов з дому і не повернувся. Правоохоронці разом із працівниками ДСНС почали пошукові роботи.

О 10:55 на місце пошуків зниклого відправили трьох рятувальників з Івано-Франківська з двома снегоболотоходами "Богун". В 12:48 до них приєдналися ще 5 рятувальників, одна одиниця техніки і кінологи з собаками. У пошуках також були задіяні 15 співробітників поліції, 45 місцевих жителів і квадрокоптер Тлумацького управління ДСНС.

В 14:25 співробітники Дністровського лісництва, в лісовому масиві Стриганці Тисменицького району, виявили тіло громадянина 1935 року народження який не подавав ознак життя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього, в управлінні з питань захисту населення Івано-Франківської області повідомили про припинення пошукових робіт.

Про причини смерті чоловіка інформації не повідомляли. Поліцейські встановлюють всі деталі того, що сталося.

Пошукові роботи, фото: видання Правада іф

Нагадаємо, раніше у Львові хлопчик пішов гуляти в ліс і не повернувся.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові з лікарні втік хлопчик з розладом психіки.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві безслідно зникла 11-річна дівчинка.