Стало відомо про те, що в Івано-Франківську пройшла злива, град, а також блискавка. Погода продовжує негативно дивувати.

Таким чином, повідомляється, що на Прикарпатті минулого ніч. Пройшли зливи, які супроводжувалися блискавками, а також сильним, поривчастим вітром. В горах опади були сильнішими, і ще, в басейнах річок Дністер, Бистрица, Прут і Чечва.

Поки що, в місцеву обласну державну адміністрацію жодних повідомлень про надзвичайні ситуації не було. За прогнозом синоптиків, протягом наступних двох днів, ситуація залишатиметься такою ж. Можливо, що в гірських притоках знову підніметься рівень води.

Зараз, чергові рятувальники водолазних станцій контролюють стан водних об'єктів. Наприклад, у Коломиї виявили чоловіків, які рибалили в небезпечному місці.

В Івано-Франківську сильно зіпсувалася погода, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після того, як їм було зроблено зауваження, чоловіки покинули пірс.

Синоптики говорять про те, що починаючи з ночі 28 травня, Україну знову почне заливати дощами. Зокрема, очікуються опади у південно-східній частині країни.

Дощ буде йти в більшості північних, центральних, Одеській м Миколаївській областях, і крім того, у лівобережній частині України очікуються пориви вітру від 15 до 20 метрів в секунду.

Нагадаємо, раніше у Києві розповіли про плани на день міста.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Філатов пригрозив конкурентам перед виборами мера Дніпра.

Також Знай.иа" писав, що у Харкові продають круасани з мерзенними "пасажирами".