Читайте Знай у Google News!

На днях стало відомо про страшну смерть вагітної жінки. Вона померла через бажання перервати вагітність на пізніх терміну, але з допомогою ветеринарного препарату. Жінка померла в лікарні від великої крововтрати. Без матері залишилися троє дітей, пише УНІАН.

Історія отримала продовження. Мешканка Одеської області 35-річна Оксана вколола собі препарат для абортування коней, коли вагітність вже дійшла до 20-тижневого терміну (5 місяців). Вона довго не зізнавалася сім'ї, що вагітна четвертою дитиною.

Після уколу у неї почалася сильна кровотеча. Її госпіталізували, але медики не встигли зробити що-небудь, і жінка померла. Після смерті вже був діагностований розрив селезінки. Медики розповіли, що у неї була рідкісна група крові – друга негативна.

Поліція веде розслідування смерті українки Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Двоє молодших дітей вже поїхали до батька, який жив з їх покійною мамою до недавніх пір. Батько забрав 6-річну дівчинку і 9-річного хлопчика. Старший син від ще одного шлюбу залишився жити з бабусею. Молодших дітей забрали ще до похорону матері, щоб вони не бачили.

Поповзли чутки про те, що покійна Оксана заробляла сурогатним материнством і нібито від цього дитину відмовилися його біологічні батьки, тому вона вирішила зробити аборт на пізніх термінах. Однак цю версію розвіяла подруга Оксани. Жінка також розповіла, що колишній чоловік не допомагав родині, а покійна Оксана сама заробляла і забезпечувала дітей і себе, тому вони жили дуже скромно. Вона працювала в теплицях і займалася овочами.

Також по селу, де мешкала загибла розповіли, що її могли вдарити, так як від уколу не може статися розрив селезінки. Поліція досі веде слідство з'ясовує всі подробиці трагедії.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Івано-Франківській області автомобіль влетів під підйомний кран.

Знай.иа повідомляв, що Франківщина згадує героя і захисника, який загинув 2 роки тому на Донбасі.

Нещодавно Знай.иа передавав, що ґвалтівника дівчинки з Калуша посадять на 10 років.